24h leverans*
Professionell kundtjänst
Omfattande & växande sortiment

Samsung Galaxy S24 FE Plånboksfodral Läder Svart

Beskrivning

This är det Samsung Galaxy S24 FE Plånboksfodral i svart läder. Tillverkad med högkvalitativt kalvstruktur PU läder och en robust TPU inre skal, detta skal erbjuder både en premium känsla och solid skydd för din enhet.

  • Plånbok Kortplats Design: Utrustad med praktiska kortplatser, detta skal låter dig bära dina väsentliga kort och kontanter, vilket effektivt förvandlar din telefonväska till en mångsidig plånbok.
  • Ståfunktion: Det hopfällbara fodralet fungerar som ett stöd, vilket ger en bekväm handsfree visningsupplevelse. Perfekt för att titta på videor, videosamtal eller läsa.
  • Säker Magnetisk Stängning: Har en pålitlig magnetisk spänne för att hålla din telefon och värdesaker säkra. Den magnetiska stängningen säkerställer att fodralet förblir säkert stängt när det inte är i bruk och erbjuder extra skydd.
  • Hål för högtalare: Har integrerade högtalarhål, vilket gör att du kan ta samtal utan att behöva öppna fodralet. Denna design ger bekvämlighet och skyddar din telefon.
  • Omfattande Skydd: Erbjuder 360-graders skydd med ett helt omslutande TPU-skal, vilket säkerställer att din enhet är skyddad mot stötar, repor och fall. Varje hörn och sida är väl skyddad.
  • Extra Bekvämlighet med Handrem: Levereras med en praktisk handrem för enkel bärning. Handremmen gör det enkelt att säkert hålla din telefon medan du är på språng, vilket minskar risken för oavsiktliga fall.

Specifikation

Färg
Svart
Material
PU-Läder, TPU
Passar till
Samsung Galaxy S24 FE

I följande kategori(er):