24h leverans*
Professionell kundtjänst
Omfattande & växande sortiment

Samsung Galaxy S24 FE Fodral Litchi Läder Blå

Beskrivning

Samsung Galaxy S24 FE Skal Litchi Läder Blå

Uppgradera din Samsung Galaxy S24 FE med detta sofistikerade och hållbara mobilskal tillverkat av premium-PU-läder med en klassisk litchi-textur. Det inre skalet är tillverkat av robust TPU som garanterar både stil och skydd mot daglig slitage.

  • Elegant och Hållbar Design: Skal med en tidlös litchi-textur och högkvalitativt PU-läderexteriör kombinerat med ett stabilt TPU-inre för stiligt skydd.
  • Praktiska Kortplatser och Sidoficka: Utrustat med tre kortplatser och en sidofickskompartiment, erbjuder detta skal en praktisk allt-i-ett-lösning för att bära dina viktigaste kort och kontanter.
  • Säker Magnetisk Stängning: Den magnetiska klaffstängningen håller din telefon säker och skyddad mot oavsiktliga öppningar samtidigt som den ger snabb och enkel åtkomst till din enhet.
  • Mångsidig Ståfunktion: Njut av handsfree-visning med den integrerade ståfunktionen, perfekt för att titta på videor, surfa på internet eller göra videosamtal.
  • Precisionsutskärningar: Designad med precisa utskärningar för enkel åtkomst till alla portar, knappar och funktioner, vilket gör att du kan använda din telefon utan att ta bort skalet.

Specifikation

Färg
Blå
Material
PU-Läder, TPU
Passar till
Samsung Galaxy S24 FE

I följande kategori(er):